Gezocht: secretariële rots om ons aan vast te klampen

Jij bent het nietje dat rapporten bij elkaar houdt, de post-it die collega’s aan hun afspraken herinnert en het klitteband dat klanten aan ons bindt. De telefoon opnemen, agendabeheer, post verwerken, verjaardagen onthouden, het koffieapparaat bijvullen en klanten ontvangen: jij doet het allemaal moeiteloos tegelijk. Jouw titel wordt rots in de branding en jouw collega’s vragen zich zeer binnenkort af hoe ze het ooit zonder jou deden.

Multitasken is jouw tweede naam

Als accountants zijn wij echte Pietjes precies, maar we verbleken naast jou. Voordat wij het je vragen heb jij de spreekkamers klaar gemaakt voor afspraken, vergeet je tegelijkertijd niet de rapporten te printen, neem je de telefoon twintig keer met enthousiasme op en ontvang je de klanten met een brede glimlach. Je voelt perfect aan of een klant op een gemoedelijke Brabantse toon ontvangen wil worden of liever een formelere begroeting heeft.

Onze droomkandidaat

Jouw opleidingsniveau maakt ons niet zoveel uit. De reden dat wij jou aannemen, is omdat je van aanpakken weet. Ga ervan uit dat wij weinig tijd hebben, dus het is fijn als je al wat werkervaring hebt. Met het Microsoft Office-pakket kun jij bijvoorbeeld blindelings uit de voeten. Daarnaast spreek je uiteraard Nederlands, maar is het ook fijn als je Engels kunt. Spreek je goed Frans? Dan laten we je nooit meer gaan en mag je ons hele kantoor bijspijkeren. Zo niet, dan join the club.

Helaas heb je vakantiedagen

Begrijp ons niet verkeerd, want wij gunnen je vakantie. Maar eerlijk is eerlijk: er ontstaat toch lichte paniek op kantoor als jij jouw 25 vakantiedagen opneemt. We hebben namelijk geen idee hoe we alles geregeld krijgen zonder jou. Het is dan ook fijn als je voor minimaal 24, maar liever nog 40 uur per week bij ons aan de slag wilt. Dan bieden wij je een fijn salaris op basis van de SRA-salaristabellen.

Wat we je verder bieden

Die glanzende balie bij ons op kantoor in Goirle is voortaan jouw domein. Elke dag opnieuw ben jij de smeerolie die zorgt dat ons enthousiaste team van 17 collega’s niet vastloopt. Je werkt bij ons in een gezellige, informele werksfeer met veel persoonlijke aandacht. Onze pannenkoekenmiddagen zijn inmiddels befaamd. Wel even zelf de boodschappen doen, want we zeggen het je: zonder jou zijn wij als een jaarrekening zonder cijfers. Solliciteer dus snel en help ons uit de brand.

Sollicitatie voorzien van cv en pasfoto graag sturen naar: mr. Marlou van Hoek-van Dongen RB

marlou@uwaccountant.nl