Accountancy en Administratie.

Als ondernemer ben je natuurlijk het liefst met ondernemen bezig. Met jouw producten en diensten. Met de organisatie en het personeel. Maar ondernemen brengt automatisch een administratieve plicht met zich mee. De administratie moet op orde zijn. Niet alleen voor jezelf en jouw onderneming, maar ook voor verschillende externe partijen en instanties. Afhankelijk van de omvang van de onderneming, is er wet- en regelgeving waaraan je moet voldoen.

Kopje koffie drinken?


Zelf opnieuw het wiel uitvinden is zonde van je kostbare tijd. Uren en dagen die je besteedt aan het doen van de boekhouding, het maken van rapportages en het analyseren van financiële overzichten, kun je natuurlijk ook besteden aan zaken als innovatie en ontwikkeling. Wij besteden onze tijd graag aan accountancy- en administratieve werkzaamheden om jou te ondersteunen. Van het bijhouden van de boekhouding tot het opstellen en controleren van de jaarrekening.

Onze kracht: automatisering.

Automatisering speelt al jaren een belangrijke rol in ons kantoor. Wij zijn altijd bezig met de vraag hoe wij accountancy en administratie sneller, beter en makkelijker kunnen maken. Zo beschikken wij over een systeem van online boekhouden. Vanuit elke locatie ter wereld met een internetverbinding, kun je met een eigen inlogcode contact maken met onze beveiligde server. Zo bepaal jij waar en wanneer je de financiële gegevens wilt inzien. Daarnaast werken wij aan de ontwikkeling van RieLieve. Een innovatieve scanoplossing die gescande facturen herkent en meteen journaliseert.

Jouw voordeel: overzicht en inzicht.

Wij zijn accountants die kijken naar de toekomst. Die samen met jou de cijfers analyseren, maar die meteen bekijken wat dat voor morgen betekent, of voor volgend jaar. Of over twee jaar. Terugkijken is zeker interessant. Maar morgen is waar het gebeurt. Wat is je huidige situatie en wat is de gewenste situatie? Door onze visie op het vak én door onze vooruitstrevende automatiseringsactiviteiten komen wij met oplossingen die er echt toe doen. Zodat jij op elk gewenst moment een volledig overzicht hebt van de financiële situatie.

Ontdekkracht houdt zich vanzelfsprekend aan de gedragscodes zoals opgesteld door de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). De vijf uitgangspunten daarvan zijn: integriteit, objectiviteit, deskundigheid en zorgvuldigheid, geheimhouding en professioneel gedrag. Door een samenwerkingsverband met andere accountants heeft ons kantoor een vergunning gekregen van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) voor het controleren van jaarrekeningen.

 

Accountancy & administratie verder ontdekken?