Loonadministratie.

Als je personeel in dienst hebt, dan krijg je te maken met een flinke hoeveelheid verplichte administratieve handelingen. Het berekenen van het juiste loon, het verwerken van de salarissen en het doen van de aangifte loonheffing zijn niet voor iedere ondernemer eenvoudig mee te nemen in de bestaande financiële processen. Voor ons is dat juist één van de hoofdprocessen. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over het in dienst hebben van personeel en de werkzaamheden of verplichtingen die daaruit voortvloeien.

Kopje koffie drinken?


Onze kracht: snel en duidelijk.

Wij werken met een overzichtelijk systeem voor periodieke salarisverwerking. Dat betekent dat wij snel en accuraat pro forma loonberekeningen kunnen maken voor nieuwe medewerkers. Maar ook dat wij met duidelijke specificaties en betaallijsten snel inzicht kunnen geven in de periodieke loonbetalingen. Contact onderhouden met de Belastingdienst en andere instanties? Onze specialisten weten precies met welke vraag zij waar moeten zijn. Snel in verwerking en duidelijk in het resultaat.

Jouw voordeel: overzicht en inzicht.

Onze manier van werken geeft je overzicht en inzicht. Wil je weten wat het jou kost om een nieuwe medewerker in dienst te nemen? Wij berekenen de kosten en leggen je uit hoe de berekening in elkaar zit. Wil jij jouw medewerkers uit kunnen leggen wat de financiële gevolgen zijn van het privé rijden in een auto van de zaak? Met een duidelijk overzicht geven wij je precies die informatie die je nodig hebt. Wij voeren niet alleen de loonadministratie uit. Wij zorgen ervoor dat jij de loonadministratie volledig begrijpt.

Naast de loonadministratie ondersteunen wij je ook graag bij andere personele vraagstukken. Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van verzuimmeldingen en verzuimregistratie.

Loonadministratie verder ontdekken?