Belasting.

Als ondernemer heb je vanzelfsprekend te maken met de Belastingdienst. Belastingaangiftes en de verschillende regelingen die er bestaan, zijn niet altijd even overzichtelijk. Welke gemaakte kosten mag je bijvoorbeeld wel en niet aftrekken? Aan welke voorwaarden moeten facturen en bonnen voldoen om BTW terug te mogen vorderen? En hoe zit het eigenlijk met een auto van de zaak, mag daar zomaar privé in gereden worden? Wat is het verschil tussen aangifte doen uit een eenmanszaak en een bv? Op alle vragen die met belasting te maken hebben, geven wij jou het antwoord. Daarnaast verzorgen wij verschillende belastingaangiftes. De Belastingdienst kan het niet leuker voor je maken. Wij kunnen dat wel.

Kopje koffie drinken?


Onze kracht: specialistische kennis.

‘Niets zo veranderlijk als het weer’ luidt een Nederlands gezegde. Belastingzaken komen daar toch aardig in de buurt. Ieder jaar voert de Belastingdienst veranderingen door. Dat varieert van aanpassingen in belastingschijven, percentages en drempelbedragen tot veranderingen in regelingen, heffingskortingen en aftrekbare kosten. Wat vandaag ‘zus’ is, kan morgen weer ‘zo’ zijn. De fiscaal adviseurs van Accountantskantoor Van Hoek werken constant aan hun vakkennis en specialisme om je altijd van de meest actuele informatie te voorzien.

Jouw voordeel: vakkundig advies.

Aangiftes die gedaan zijn volgens de juiste regelingen. Actueel fiscaal advies. Antwoord op uw belastingvragen. Duidelijk en rechtdoorzee. Als iets niet kan, dan zeggen wij ook dat iets niet kan. Daar heb je wat aan als ondernemer. Met ons vakkundige fiscaal advies, kun jij je met een gerust hart richten op het ondernemen zelf.

Ontdekkracht Accountants & Adviseurs kan gebruikmaken van de uitstelregeling voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Heb je een belastingcontrole? Onze fiscaal adviseurs voorzien je van advies en begeleiden desgewenst deze controle.

Belasting verder ontdekken?