De vraag waarmee het concept van Ontdekkracht is begonnen

“Hoe ontdekken we de kern van onze organisatie? Hoe maken we een website voor ons accountantskantoor die niet alleen vertelt waarom we doen wat we doen, maar die dat in alle opzichten in woord en beeld laat zien?”

Olaf van Hoek – accountant administratieconsulent en eigenaar Ontdekkracht Accountants & Adviseurs B.V.Robert van Geenhuizen – Concept(be)denker van merken

Robert van Geenhuizen, een innovatief creatieve ondernemer. Concept(be)denker en bouwer van sterke merken in onder andere accountancy. Drijvende kracht binnen Tuacc Innovatielab. Een platform voor accountants en ondernemers waar ideeën omgezet worden in concrete initiatieven. Robert is een ontdekker van het hart van organisaties. Hij ontdekt en ontwikkelt sterke conceptmerken die mensen verbinden. Die zorgen voor een betekenisvolle verbinding met klanten. Het unieke gedachtengoed van organisaties staat voor hem centraal.Uw voordeel: ontwikkeling

“Olaf en ik kennen elkaar, mede door onze betrokkenheid bij Tuacc. Wij hebben beide een passie voor accountancy, maar ieder vanuit onze eigen invalshoek. Olaf is gedreven om ondernemers nóg beter te laten ondernemen. Ik verbeter merk en concept en zoek mee naar het kloppend hart van een accountantskantoor.”

Robert van Geenhuizen – conceptbedenker en eigenaar What if Robert

Lendy Hoos-Timmerman – schrijver/communicatieadviseur COMSt

Lendy Hoos-Timmerman, een praktisch creatieve ondernemer. Taalliefhebber en communicatiemaker in kleine tot middelgrote organisaties. Doet de dingen graag anders. Lendy is ook een ontdekker van het hart van organisaties. Zij zoekt naar de ‘andere’ verhalen van organisaties en vangt hun karakter in woorden, beelden en daden. Geeft strategische, commerciële en beleidsmatige verhalen praktische handen en voeten. Taal en communicatie bekijken vanuit een mix van organisatiekunde, marketing en HRM staat voor haar centraal.

“Op een dag ontving ik een verzoek een blog te schrijven over Ontdekkracht en zo te ontdekken of er een klik was tussen Olaf, Robert, mij en Ontdekkracht. Die klik was er! Vanaf de eerste minuut heb ik vol energie gewerkt aan het vertellen van het verhaal van Accountantskantoor Van Hoek en het ontwikkelen van websiteteksten.”

Lendy Hoos-Timmerman – schrijver/communicatieadviseur en eigenaar COMSt


Fotografie van het Ontdekkrachtteam: Ron Peppenster