Ontdek meer.

De wereld verandert. Ondernemingen veranderen. Mensen veranderen. Het vak van accountant is vanzelfsprekend ook aan het veranderen. Wij zien steeds meer transparantie en meer automatisering. Meer advies en sturing op de toekomst in plaats van blindstaren op cijfers uit het verleden. Ontdekkracht  Accountants & Adviseurs is één van de voorvechters van verandering in het accountantsvak. Het kantoor staat voor een mindset van ‘willen veranderen’ in plaats van ‘moeten veranderen’. Ontdekken en innoveren.

Kopje koffie drinken?


Tuacc Innovatielab.

Olaf van Hoek is namens Ontdekkracht Accountants & Adviseurs betrokken geweest bij het Tuacc Innovatielab. Een voortzetting van de Tuacc-beweging die in 2010 ontstond als reactie op de negatieve berichtgeving rondom accountancy. Tuacc Innovatielab faciliteert in het proces van idee naar concrete innovatie. Niet meer alleen discussie en het uitwisselen van ideeën over accountancy, maar daadwerkelijk actie. Met Tuacc Innovatielab werkten wij aan prachtige initiatieven om accountancy daadwerkelijk in beweging te zetten. En daarmee ontdekken wij waardevolle dingen voor jou als onze klant.

Tuacc Innovatielab is een voorbeeld van onze ‘ontdekkracht’. Wij treden graag buiten de gebaande paden en durven risico’s te nemen. Wij willen constant ontdekken waar nieuwe kracht voor ons ligt en voor jou. De initiatieven die Ontdekkracht onderneemt, bieden jou en ons nieuwe mogelijkheden, nieuwe kennis en nieuwe vaardigheden.

 

Meer ontdekken?