Advies.

Ontdekkracht is niet zomaar een accountantskantoor. Ons kantoor en onze medewerkers zijn constant aan het ontdekken. Wij bekijken onze omgeving en leren van dingen die wij zien en ervaren. Wij leggen contacten en voeren mooie gesprekken. Dat levert ons vrijwel dagelijks nieuwe kennis en inzichten op. En die nieuwe kennis en inzichten bespreken wij graag met jou. Want wat is er nu mooier dan alles wat we weten met elkaar te delen? Onze jarenlange ervaring heeft ons veel bagage meegegeven over uiteenlopende onderwerpen die te maken hebben met ondernemen en ondernemerschap. En dat ligt allemaal voor je klaar.

Kopje koffie drinken?


Onze kracht: ontdekken en delen.

Wij lopen graag op de troepen vooruit. Wij creëren graag nieuwe markten of willen vernieuwend bezig zijn in bestaande markten. Wij hebben het lef om dingen los te laten, soms af te breken en opnieuw te beginnen. Wij ontdekken graag en zijn nieuwsgierig naar alles wat we kunnen zien, horen, proeven, voelen, doen en ervaren. Wij pluizen graag uit en willen onderzoeken hoe het zit. Dat doen wij iedere dag opnieuw bij alles wat met ondernemen te maken heeft. En dat delen wij graag met jou. Zodat je kunt ontdekken hoe jij daar jouw voordeel mee kunt doen.

Jouw voordeel: ontwikkeling.

Je krijgt advies van specialisten. Van mensen die staan voor hun vak en die graag hun kennis en expertise delen. Zo ben je verzekerd van waardevolle input voor al jouw ondernemersvraagstukken. Van starten tot eindigen met een onderneming. Van vestiging in Nederland tot uitbreiding in Europa. En van juridische vraagstukken tot financiële vraagstukken en automatisering. Ontdek en ontwikkel jezelf als ondernemer. Ontdek en ontwikkel jouw onderneming.

Advies verder ontdekken?