De kracht van de juist software

Wij geloven in het optimaliseren van je processen door je hele bedrijf heen. Wij geloven in de kracht van software naar je hand zetten. Software moet binnen je bedrijf voelen als een maatpak. Alleen dan haal je eruit wat erin zit voor je organisatie. Wij houden niet van spiegeltjes en kraaltjes. Het moet ondersteunend aan onze processen zijn en vooral functioneel. Dat zijn voor ons de spiegeltjes en kraaltjes.

Daarom werken wij samen met onderstaande partners. Zij  leveren ons die software die wij nodig hebben voor onze dagelijkse praktijk. Maar wij gebruiken onze software ook om nieuwe functies te ontdekken die wij bij onze relaties inzetten.

Make Life Easier
dé samenstelsoftware voor onze jaarrekening. MLE behoort tot de laatste generatie in haar branche en is volledig ontworpen om de workflow van administratie tot jaarrekening te komen. Volledig XML, HTML5 gebaseerd en voorzien van XBRL en SBR voor de elektronische uitwisseling.

Afas
vormt onze basis door de gehele kantoororganisatie. CRM, financiële administraties, workflows, rapportages, fiscaal en loonadministraties. Afas Profit is het kloppend hart van onze organisatie. De vrijheid van eigen velden en tabellen met klantspecifieke data, workflows om werkstromen te automatiseren, dossiervorming. Webservice connectoren om data te lezen en te schrijven vanuit 3rd party applicaties. Koppelingen met andere software geen probleem. It’s all there. Ook bij onze relaties zetten wij zoveel mogelijk Afas Profit in om hen ook in een maatpak te laten werken.

ELO
is ons document management systeem. Een volledig electronisch dossier inclusief scan-straat voor de geautomatiseerde verwerking van in- en verkoopfacturen. En onze relaties hebben volledig toegang tot alle in het dossier opgeslagen documenten via web en app. Factuur kwijt? Zoek op elk gewenst woord over alle documenten. Onze eigen ‘ Google’ in huis om snel te zoeken in dossiers. Alles wat een DMS moet doen en meer.
En die scan straat is niet alleen voor accountancy. Dit werkt ook heel goed in een organisatie met grote documentenstroom.

 

Dit zijn onze partners, wie volgt?