Tools/Apps om te ontdekken

Ook zo’n geworstel met declaratieformulieren van medewerkers? Papieren bonnetjes erachter, groot, klein, verfrommeld? Te laat ingediend, onleesbaar handschrift, bedragen kloppen niet?
Zomaar wat ellende van de onkostendeclaraties uit de praktijk.

Declaree heeft hiervoor een mooie oplossing. Een app voor iPhone of Android. De medewerker maakt een foto van het bonnetje, vult de bedragen in, kiest een kostencategorie en koppelt deze aan een declaratierapport. Rijdt de medewerker ook nog kilometers met eigen vervoer voor je? Dan kan hij/zij in de app gemakkelijk via de knop KM-vergoeding op basis van vertrek- en eindpunt zijn kilometers laten registeren en deze maandelijks mee laten uitbetalen.
Na afloop van de maand wordt het onkostenrapport vanuit de app doorgestuurd naar de manager en deze krijgt een keurig rapport met foto’s van de bonnen als bewijs te zien. Na autorisatie van de declaratie kan deze uitbetaald worden.

ZZP’er of DGA? Ook voor jou is deze app geschikt om je privé betaalde kosten en kilometers te declareren.

Voor onze relaties is Declaree beschikbaar om te koppelen aan de loonadministratie, zodat de onkosten gelijk met het salaris kunnen worden uitbetaald. De kostenuitsplitsing loopt dan keurig met de loonjournaalpost de administratie in.

Meer weten? Kijk eens op de site van Declaree naar de mogelijkheden of neem contact met ons op.