Ontdek de DigiBastards

En zo gebeurd het dat Olaf belt om te vragen een stukje te schrijven over ons bedrijf en de relatie met OntdekKracht; voor de nieuwsbrief nog wel. Nou, dat willen we best, de relatie met Olaf (en Marlou) is namelijk vanaf het eerste begin altijd al zeer relaxed, open en oprecht geweest en dat waarderen we enorm.

Niks stoffige of autoritaire accountants die op een directieve wijze je de les lezen over boekhouden, belastingen en ander geneuzel, maar een club enthousiaste ondernemende mensen die het als taak zien hun klanten te begeleiden en ondersteunen op dit vlak. Dat is precies waarom wij Ontdekkracht zo waarderen.

Wie zijn wij dan?

Wij zijn DigiBastards.

DigiBastards is opgericht uit onvrede over wat twee simpele jongens observeerden in de wereld van webdesign. Grote bureau’s met veel poeha, enorme overhead en enkel de focus op geld verdienen. Helaas pik je de websites die uit deze “website-schuren” komen er snel uit, en daar zijn er te veel van…

Wij zijn er om het anders te doen. Wij zijn DigiBastards. Niet omdat we goedkope troep maken en dat duur verkopen, maar omdat we maar één doel hebben; sexy websites maken tegen eerlijke prijzen. Wij zijn de Bastards omdat de grote jongens er naast ons maar beroerd op staan. Als we gaandeweg wat mensen van streek maken is dat maar zo.

Waarom Bastards?

De Bastards zijn brutaal, maar enkel om wille van kwaliteit. Er is weinig wat we meer verachten dan half werk, B-keuzes vanwege budget en slechte compromissen. Wij maken websites waar we achter staan, zelfs als dat betekent dat we in discussie moeten met de klant.

Er is wat ons betreft maar één voorwaarde voor succes, en dat is een goed gefundeerd plan. Wij houden van structuur, en sturen hier dan ook keihard op aan gedurende het bouwen van je website. Duidelijk, transparant en effectief voor alle betrokkenen.

Wij zijn Bastards. DigiBastards.

Wil je meer weten over ons, ons werk of onze klanten? Bezoek dan onze website: www.digibastards.nl of bel met Hans: 06 – 542 827 02