alt

Jij wordt zielsgelukkig van ICT. Computers en internet beheersen jouw werkende leven. Automatisering, software optimaliseren, problemen in applicaties oplossen en ‘in the cloud’ toepassingen. Jij weet er alles van. En je vindt het geweldig! Als applicatiebeheerder heb jij misschien zelfs al eens met Afas gewerkt. Jouw Afas-ontdekkingsreis neemt in ieder geval een vlucht bij Accountantskantoor Van Hoek. Want daar ga jij nieuwe toepassingen van Afas ontdekken en de applicatie optimaliseren. Dat is jouw Ontdekkracht.

WIJ ZOEKEN

Accountantskantoor Van Hoek zoekt een junior applicatiebeheerder Afas die stappen zet:

 Junior AFAS m/v

(Actiegerichte Faciliterende Applicatie Specialist)

Wij verwachten best veel van onze junior applicatiebeheerder Afas. Jij bent namelijk een echte professional die snapt hoe belangrijk het is om gebruikers goed te helpen. Voor jou is de klant koning. Of het nu je collega is of een extern bedrijf, jij streeft naar één ding: een klant met vragen of problemen snel en vakkundig helpen. Verder ben je kritisch. Je neemt niet alles meteen ‘voor waar’ aan, maar onderzoekt en analyseert. Dat wij jou niet aan de hand meenemen, is voor jou geen probleem. Jij neemt als zelfstandige ‘samenwerker’ graag zelf het initiatief. En als het druk is, ben jij degene die gewoon rustig blijft en net zo accuraat werkt als anders. Verder heb jij:

– een HBO-diploma (richting ICT);

– uitstekende kennis van de bijzondere functionaliteiten van Office;

– een integere houding (vertrouwelijke en persoonlijke informatie is bij jou veilig);

– bij voorkeur ervaring met C#;

– bij voorkeur ervaring met Afas Profit ERP.

JIJ DOET

Als junior applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de applicatie. Je vertaalt gebruikerswensen naar nieuwe functionaliteiten, verwerkt eventuele wijzigingen en legt gebruikers uit hoe ze hiermee moeten werken. Storingen of problemen? Jij onderzoekt wat er aan de hand is en lost het op. Jij bent dé faciliterende specialist die gebruikers helpt om Afas optimaal in te zetten. Maar je signaleert ook nieuwe mogelijkheden. Je test dingen uit en ontdekt daardoor weer nieuwe dingen. Dat doe je zelfstandig, maar jij deelt jouw bevindingen altijd met je collega’s. Dat is jouw

JIJ ONTDEKT

Accountantskantoor Van Hoek is een accountantskantoor met een missie: Nederland meer Ontdekkracht geven! Nieuwsgierig zijn. Over grenzen kijken. Het wiel gewoon wél opnieuw durven uitvinden. Dat is waar ondernemen om draait, vinden wij. En wat vind jij? 

Mail jouw verhaal en CV naar olaf@ontdekkracht.nl.