Word assistent-accountant en daarmee CFO van tientallen ondernemers

Op een verjaardag werk jij als een magneet op ondernemers. Iedereen vraagt jou om advies, want jij weet snel en adequaat een effectieve oplossing. Jij bent geen grijze muis, maar energiek, betrokken en gedreven om de ondernemer vooruit te helpen: een daadkrachtige assistent-accountant die vlot en communicatief onze klanten adviseert.  

Zelfstandig op weg naar verdere ontplooiing

Ontplooi jezelf in deze functie volledig tot de assistent accountant voor het MKB en middelgrote bedrijven. Waar je de ene week samen met de accountant en werkzaamheden uitvoert bij een grote klant, stel je de week daarop de fiscale aangiften op en werk je de administraties uit. Je werkt graag zelfstandig, maar aarzelt niet om advies in te winnen bij onze accountants en fiscalisten.

Advies op maat aan iedere ondernemer

Jij maakt jaarrekeningen en tussentijdse rapportages, maar daar laten we het voor onze klanten niet op aankomen. Veel waardevoller is het persoonlijke gesprek. Want liever geven we doorlopend advies en sturen we tijdig bij. Daar zijn ondernemers echt mee geholpen. Onze digitale verwerkingsstraat voorziet jou van alle actuele cijfers die je nodig hebt voor heldere oplossingen op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.

Een lijstje van jouw werkzaamheden

  • Voorbereiden van fiscale aangiften
  • Samenstellen jaarrekeningen
  • Uitwerken administraties
  • Tussentijdse rapportages
  • Signaleren van adviesmogelijkheden
  • Ad hoc opdrachten verwerken

De statistieken op een rij

Allemaal leuk, maar als assistent-accountant ben jij een persoon van de feiten. Dat begrijpen wij volkomen. Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond in de richting accountancy of bedrijfseconomie. Ook heb je 1 tot 5 jaar ervaring met bovenstaande werkzaamheden en heb je ervaring met Afas, Basecone, Exact online, MLE en Nmbrs. Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de functie.

Groeiend accountantskantoor met persoonlijke aandacht

Ontdekkracht Accountants en Adviseurs biedt jou alle mogelijkheden om verder te groeien en te ontwikkelen. Wij zijn een snel groeiende organisatie, waarbij persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. Op ons kantoor werken drie ervaren partners en veertien bevlogen medewerkers. We zitten in het prachtige politiepand in Goirle en hebben daar een mooi bureau voor jou staan. Solliciteer direct en wie weet zien we jou in de verhoorkamer.

 

Sollicitatie uitsluitend schriftelijk of E-mail voorzien van een uitgebreide cv richten aan:

Mr. Marlou van Hoek-van Dongen RB
Postbus 1254
5004 BG Tilburg
E-mail:  marlou@uwaccountant.nl

*Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.